La segona edició de la October Trail, que organitza Biosport Menorca i Elitechip amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i de l’Agència d’Estratègia de Turisme de les Illes Balears, ja coneix les dades. El dissabte 17 d’octubre de 2020 tindrà lloc una cursa que, vist l’èxit i la demanda, creix fins les 800 places i incorpora una nova distància per fer més popular la participació.

A banda de les curses que sortiran de Son Bou, de 32 kilòmetres, i de Cala Galdana, de 19 kilòmetres, també n’hi haurà una de d’11 kilòmetres que començarà a les 12.30 hores del dissabte des del parquing de Cala en Turqueta. Hi haurà també un servei de bus desde la zona de meta, a l’Hotel Lago Resort Menorca.

En breus oferirem més informació de les inscripcions.

2 Comments

  1. Sonia Cardona llambias

    Hola cuando se podrán hacer las inscripciones para la october del 2020??

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *