La segona edició de l’October Trail es disputarà, finalment, el dissabte 12 de setembre. L’actual situació derivada del COVID19 ens obliga a prendre aquesta mesura que implica que les inscripcions s’obriran el 7 de juliol.

L’October Trail 2020 repetirà el format del 2019, canviant les distàncies a 32KM i 19KM, i incorporant la novetat de la dels 11KM, que sortiran de Cala Turqueta. La cursa acabarà, també, a l’entrada de l’Hotel Lago Resort Menorca, on podreu reservar habitació per prendre part del final de festa.

En principi només hi haurà 600 places disponibles i, per això, els dies 7 i 8 de juliol, les inscripcions estaran rebaixades. Com sempre, les inscripcions les podreu fer a través de la web d’Elitechip.net, empresa organitzadora juntament amb Biosport Menorca. Allà també podreu reservar el pack amb hotel inclòs, la millor opció per gaudir de la festa que hi haurà després.

La cursa compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el suport de l’Agencia d’Estrategia Turística de les Illes Balears.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *